FLITSKRACHT

Reviews

Leuke plaatjes schieten is niet voldoende, het gaat om het vastleggen van bijzondere momenten. Dit zijn enkele reviews die weergeven hoe anderen Flitskracht op hun bruiloft hebben ervaren.


Frank en Joney

boudewijn-boer-10203.jpg

We hadden behoorlijk helder voor ogen hoe onze reportage er uit moest gaan zien; deze moest vooral 'momenten' vatten, de intimiteit, ongedwongenheid & emotie en dat alles vastgelegd 'in detail' zonder de lijn van de grote 'gebeurtenissen' uit het oog te verliezen. Alles prima afgestemd, jouw aanwezigheid was heel natuurlijk, en uiteindelijk kregen we de foto's op z'n Boudewijns, uitermate creatief en origineel, aangeleverd. We hebben genoten van de foto's die helemaal voldoen aan onze toch wel hoge verwachting! We zijn heel blij met hoe onze herinneringen zijn vastgelegd op de gevoelige plaat, we zouden het niet anders gewild hebben.


Ray en Angelique

boudewijn-boer-1865.jpg

Bij Boudewijn was er gelijk een klik. Het begon al met de foto's op zijn site. Mooi, puur en echt. Oog voor detail en liefde voor het vak straalt er vanaf. Zijn prijs/kwaliteit is super! Op je feest is het echt fijn dat je een echte fotograaf hebt (ook al doet je schoonvader zo z'n best). Wij vonden het 'superkuhl' om met Boudewijn ons feest te delen. Zal bijna zeggen tot de volgende keer op m'n bruiloft ;) maar dat is geloof ik niet de bedoeling.


Luuk en Marieke

boudewijn-boer-14391.jpg

Bij Boudewijn wisten we meteen dat onze belangrijkste momenten perfect vastgelegd zouden worden. Wij wilde spontane foto's die op het goede moment vastgelegd worden en dit is PERFECT gelukt. Boudewijn heel erg bedankt!!


Roy en Saskia

boudewijn-boer-23903.jpg

Op ons trouwfeest wilde wij foto's die anders waren dan 'normaal'. Met jouw foto's die je zelf geschoten hebt, en van de flitspaal zijn we zo weer terug op onze dag. We hebben zo gelachen om de foto's waar de meeste aanwezige die eens wisten dat je de foto had genomen. De unieke plaatjes die je van ons hebt geschoten is een blijvende herinnering. We vonden het geweldig dat je zelf ook verkleed was tijdens het [thema]feest. Ontzettend bedankt!


Brian en Judith

boudewijn-boer-2230.jpg

Alle soms onverwachte, bijzondere en mooie momenten heeft Boudewijn vast weten te leggen. Hij paste zich meteen aan, aan het gezelschap en veel gasten hebben aangegeven dat het een 'gezellige gozer' is. In combinatie met de mooie foto's was dat precies wat wij zochten in een trouwfeest fotograaf. We zijn erg blij dat we voor Boudewijn hebben gekozen en zullen nog heel erg lang nagenieten van de foto's.


Ontdek de voordelen van een professionele fotograaf op jullie trouwfeest.