FLITSKRACHT

Extra's

Met de Photo Booth, Polaroid's en andere leuke extra's maak je met Flitskracht jullie trouwfeest onvergetelijk.

Deze extra's zijn een feestje in jullie feest. Ooit nagedacht over een photobooth? Check! Of Polaroids? Natuurijk is ook dat mogelijk. Heb je zelf iets super creatiefs bedacht? Laat het me weten, ik regel het. Het is tenslotte jullie feest. 


Photobooth

Deze flitsende rakker legt de leukste momenten professioneel vast zonder de halve zaal in beslag te nemen. Bediening is simpel; stamp op de grote rode knop op de grond en er is geen weg meer terug; het moment is vereeuwigd. Succes verzekerd

Photobooth i.c.m. fotoreportage
€171,00

Het is ook mogelijk de photobooth los te huren zonder trouwfeest fotoreportage. Dit is mogelijk voor €350,00 inclusief reiskosten, opzetten, afbreken en support op locatie.


Flitsende achtergrond

Hou je van verrassingen? Gun je gasten dan wat meer privacy! Met een achtergrond gordijn in verschillende designs moet je maar afwachten wat ze daar allemaal hebben uitgespookt.

+ €35,00

Feest pakket

Maak het nog een tikkeltje bonter met het feest pakket. Een kleurrijke verzameling brillen, pruiken, petjes, snorren, quotes enzovoort. Gegarandeerd de slappe lach.

+ €45,00

Polaroids

Lekker schudden met deze 'nieuwerwetse' direct-klaar foto's. Polaroids zijn super leuk om 's avonds gelijk mee naar huis te nemen en op een bord te prikken of aan een slinger te hangen.

€61,00 voor 30 stuks
€16,00 per 10 extra

Met 20 Polaroids kun je een gaaf fotobord maken van je feest. En het mooiste is; je kunt ze dezelfde avond al meenemen!


Wil je ook een prachtige herinnering van jullie trouwfeest met deze originele extra’s? Reserveer dan alvast geheel vrijblijvend de trouwdatum. Dan kunnen we het daarna rustig hebben over jullie wensen.