FLITSKRACHT

Blog

Op het blog van Flitskracht vind je tips, informatie en inspiratie over alles wat met trouwfeesten te maken heeft. Zo maak je van jullie feest een knalfeest.

Trouwkaart trends 2019 > Olga

Wat zijn de bruiloft trends in 2019? Ik vroeg Olga van het bedrijf Minn naar haar ervaring op het gebied van trouwkaarten.

Olga gelooft dat de mooie momenten in je leven nòg mooier worden als ze ook helemaal persoonlijk zijn. Met haar bedrijf Minn biedt ze dan ook graag creatieve ondersteuning om jullie feest vorm te geven zodat het helemaal bij jullie past. Van uitnodigingen of styling tot creatief advies.

grafische-vormgeving.jpg

Hoe ben je hier in verzeild geraakt?

Zelf ben ik bijna 6 jaar geleden getrouwd bijna en ondervonden dat er (toen toch) heel weinig maatwerk was voor alles wat met trouwen te maken had (locatie / aankleding / persoonlijke aanpak etc..). Na het volledig zelf organiseren en vorm te geven van onze bruiloft heb ik 'Minn' opgestart om verloofde koppels wél maatwerk te kunnen aanbieden. En dit op grafisch vlak (drukwerk), aankleding van het feest (styling) en stilaan ook ceremonies op maat. Zelf ben ik grafisch vormgever van opleiding dus de basis voor al mijn diensten ligt in het conceptueel vormgeven van iets (drukwerk - ruimte of een huwelijksviering)

Wat denk jij dat de trend wordt in 2019 op gebied van trouwkaarten?

Ik merk dat de 'less is more' principe steeds meer naar voorgrond komt. Papier en materialen worden belangrijk. Geen drukke prints of illustraties, maar tot de essentie gaan met juiste keuze van typografie, kleurgebruik en papier. En dat past wel in mijn laatje ^^ want ik hebt altijd al een zwak gehad voor subtiele details en afwerking i.p.v. bombastische/ drukke vormen.

grafische-vormgeving-iii.jpg

Is er een product wat je graag extra onder de aandacht wil brengen?

Weinigen weten het maar als grafisch vormgever werk ik heel graag aan volledige brandings. Dit kan voor een huwelijk zijn maar evengoed voor een fotograaf, een boutique (winkel) of een kleine zelfstandige. Hierbij vind ik het belangrijk dat zowel het concept als de uitwerking volledig matcht met wie die persoon is en wat hij als bedrijf wilt uitstralen.

grafische-vormgeving-ii.jpg

Wil jij ook een prachtig vormgegeven bruiloft? Neem dan gewoon eens contact op met Olga. Ze helpt jullie graag op weg.